IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям и Кейт на почивка в Норфолк

10 август 2018 08 00

Двамата отмарят в своята резиденция

Източник: Twitter

Източник: Twitter

Повече време заедно за Уилям и Кейт. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са на почивка заедно с трите си деца в Норфолк. Семейството е отседнало в резиденция Анмър Хол в имението „Сандригам“ – един от подаръците на английската кралица по случай раждането на принц Джордж, съобщава списание „Hello“.

В сряда принц Уилям е имал ангажимент във Франция, но е заминал и се е върнал на същия ден, за да отиде в провинцията, където да се „откъсне“ поне за малко от натоварената си програма.

Британският таблоид пише, че Кейт обожава да отсяда в 10-етажния имот в Норфолк, защото там децата могат да играят на воля и да не бъдат обезпокоявани от камерите на папараците. Преди известно време тя дори разкри пред медиите, че в резиденцията отглеждат пилета, грижат се за куче (кокер-шпаньол) и хамстер.

Миналият месец херцогът и херцогинята, както и трите им деца, бяха на почивка на частен остров на Карибите. Към тях се присъединиха родителите на Кейт. Младите родители използваха присъствието им, за да се повеселят в местен бар. Папараци ги уловиха как танцуват и бързо разпространиха снимките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари