IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс заведе жена си на спа

10 август 2018 09 20

По случай годишнината от сватбата

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Роби Уилямс заведе жена си Айда на романтична почивка в луксозен спа център. Двамата са оставили двете си малки деца вкъщи, за да отпразнуват осмата си годишнина от сватбата, пише списание „Hello“.

„Перфектен начин за отбелязване на годишнина... разкрасителни процедури...“, написа Айда в Instagram, където качи снимка с розово сърце, на която тя и Роби се прегръщат.

Във вторник, когато се навършват 8 години от тяхното бракосъчетание, красивата съпруга на певеца сподели снимка от сватбения им ден с текста: „8 години откакто сме женени. Благодаря ти, че хвана среднощния влак, за да си навсякъде с мен. Това е пътуване за цял живот. Честита годишнина. Обичам те!“.

Роби и Аида сключиха брак в Лос Анджелис през август 2010 г. Сватбата им ще се помни с това, че всичките им гости до последно знаеха, че ще ходят на тематично парти в стил Джеймс Бонд. „Нашите кучета влязоха в ролята на шаферки“, спомнят си те.

Двойката има две деца – момиченце на име Теди, което е на 5 години и момченце на 3 – Чарълтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари