IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 звездни двойки с голяма възрастова разлика

19 август 2018 06 00

За тях годините не значат нищо

Reuters

Reuters

Връзките в шоубизнеса трудно могат да останат скрити. Много известни личности се стремят да пазят личния си живот далеч от камерите на папараците, но не винаги се получава. Други пък умишлено ходят по различни светски събития, за да парадират с новото си гадже. Знаете ли какво е общото между двойките Джей Зи – Бионсе и Джордж -Амал Клуни? Голямата разлика в годините. 

Все повече световноизвестни личности показват, че за тях възрастта не е от значение, щом има любов. С години сякаш стана съвсем нормално да виждаме някои от тях с много по-възрастни или по-млади половинки. Ето няколко звезди двойки, при които разликата във възрастта е голяма:

Ники Рийд и Иън Сомърхолдър: 10 години 


Двамата започнаха да излизат през 2014-а, а година по-късно се сгодиха. Ники е на 29, а Иън – на 38. През април 2015 г. двойката вдигна сватба, а през миналото лято се сдоби с първото си дете. 

Адам Лавин и Бехати Принслу: 10 години 


Адам е на 38, а Бехати – на 28. Двамата сключиха брак през 2014 г. Моделът Victoria's Secret роди момиченце две години след сватбата. През септември 2017 тя и Адам обявиха, че второто им дете е на път. 

Ник Джонас и Приянка Чопра: 10 години 


Певецът и актрисата се появиха за първи път на публично място през 2017 г. Смята се, че година преди това е пламнала любовта между тях. Миналият месец двамата обявиха, че са сгодени. 

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли: 11 години 

Блейк е на 30, докато Райън е на 41 г. Двамата се запознават по време на снимките на филма „Зеленият фенер“ и бързо се сприятеляват. През 2011-а обявяват официално за връзката си и година по-късно вдигат сватба. Имат две дъщерички – Джеймс и Инес. 


Джей Зи и Бионсе: 12 години 


Певицата е на 36, а рапърът на 48. Техният романс започна някъде през 2001 г. и доведе до брак през 2010-а. Наскоро Джей Зи и Бионсе отпразнуваха своята десетгодишнина от сватбата със своите три деца. 

Камила Алвес и Матю Макконъхи: 13 години 


Актьoрът, който е на 48, срещна модела през 2006 г. Камила е на 36 и през 2011 г. година каза „да“ на красавеца. Двамата се венчаха през юни 2012 г.   Имат три деца – две момчета и едно момиче. 

Амал и Джорд Клуни: 17 години 


Джорд Клуни е на 56, красивата му супруга на 40. Те се запознават по време на вечеря, организирана от техни общи приятели през 2013 г. Двойката подписа в Италия през 2014-а, а през юни2017 г. се родиха близнаците им Елла и Александър. 

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари