IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За рождения ден: Мадона като берберска кралица в Медина

16 август 2018 10 40

Певицата стана на 60 години

Източник: Instagram

Източник: Instagram

"Рожден ден, вълшебство, авантюра". С тези думи Мадона посрещна своя рожден ден. Кралицата на попа, която днес навършва 60 години, си подари почивка в Маракеш, Мароко. 

"Разходка през лабиринта на Медина по време на призива за молитва", написа тя в профилите си във Facebook и Instagram, публикувайки видео от улиците на древния град. 

В навечерието на юбилея си, изпълнителката на "Like a virgin" си сложи червен фес на главата и се окичи традиционни берберски бижута, за да си направи кратка фотосесия в Маракеш. Една от снимките й, която може да бъде взета за корица на някое списание, е озаглавена "Берберска Кралица". Типично в неин стил, Мадона позира с уникалните украшения, сред които се вижда венец от шипове, кръст и различни кехлибарени орнаменти.

Мадона е третото от общо осем деца в семейството на Силвио Чиконе - син на италиански емигранти. Майка й Мадона Луиз Фортин е с френско-канадски корени.Като малка Мадона ходи на уроци по пиано, които обаче бързо сменя с такива по балет.

Предполага се, че тази вечер Мадона ще отпразнува своя юбилей в някой закътан ресторант, където ще опита от местните гозби. Властите в Медина пазят в тайна плановете й и са мобилизирали полицията да я пази от фенове и досадни параци. 

Още снимки от почивката на поп иконата вижте в нашата галерия. 


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари