IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория се връща на работа

21 август 2018 11 10

Кой ще гледа малкия Сантяго?

Instagram

Instagram

Ева Лонгория се завръща на снимачната площадка. След като роди първото си дете в средата на юни, актрисата прие ангажимента за филм по анимацията "Дора Изследователката", съобщава "Daily Mail". 

43-годишната красавица ще влезе в ролята на Елена - майката на малката Дора. Лентата за приключението на малкото момиченце е австралийска продукция. 

За да зарадва феновете си в Instagram, Ева качи снимка от офиса, на която е с малкия Сантяго, който й се усмихва. Тя гласи: "Първият ми ден на работа. Вижте кой е моят асистент директор. Има си бюро и всичко останало". 

Този уикенд "отчаяната съпруга" публикува няколко снимки със своето детенце в социалните мрежи. На тях тя е без грим, но изглежда страхотно. 

Миналият месец Ева Лонгория участва в британско телевизионно шоу, където разказа колко е щастлива да бъде майка. "Това е първия път, в който си слагам грим и имам прическа след раждането. Аз кърмя Сантяго всеки ден и ако той сега ме гледа, ще си помисли коя ли е тази жена, къде ли е майка му", каза тя и уточни, че момченцето е променило живота й. 

Актрисата и Хосе "Пепе" Бастон сключиха брак преди две години, а техният син се роди на 19 юни. 

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари