IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криза на средната възраст: Афлек се хвана с модел на Playboy

21 август 2018 12 30

На бившата му жена - ДжениФър Гарнър хич не ѝ пука

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Бен Афлек се раздели с продуцентката на шоуто "Saturday Night Live" Линдзи Шукъс, с която имаше връзка през последната година, като я замени с 22-годишният модел на Playboy Шауна Секстън.

Странното е, че само преди няколко седмици стана ясно, че 38-годишната Линдзи е решила да изостави кариерата си в Ню Йорк и да се премести при Афлек в Лос Анджелис и дори папараци документираха преместването ѝ. 

Очевидно обаче Бен, който преди няколко дни навърши 46 години, е решил че заслушава по-младо и сексапилно гадже.

Той за първи път се появи с Шауна миналия четвъртък в заведението "Нобу" в Малибу, a от тогава двамата със Секстън са забелязвани на няколко пъти из Ел Ей.

Шоуна, която е от Вирджиния, е носителка на желаната титла "Мис Май 2018" на Playboy.

Колкото до Дженифър Гарнър - майката на трите деца на Бен, тя явно не се вълнува особено от личния живот на бившия си мъж, който е известен в Холивуд с това, че обича разгулния живот, хазарта и алкохола. 

Само преди няколко дни Дженифър получи своя звезда на "Алеята на славата в Холивуд". На церемонията Бен не беше сред поканените.

Гарнър с трите си деца - Вайълет, Серафина и Самюъл; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари