IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есмер тъжи по Джизъса

30 август 2018 08 00

Носи татуировка с името му

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Бившата на Благой Георгиев - Есмер Омерова, още не може да преживее раздялата им. Въпреки че двамата вече са разведени, рускинята още пази татуировката с неговото име, изписана на ключицата на дясната си гърда. 

Красавицата има няколко снимки в профила си в Instagram, на които се вижда написа "Blagoy". На една от последните й името липсва, но по всичко личи, че то е "замазано" с фотошоп. 

"Аз съм егоист, нетърпеливa и малко несигурна. Аз правя грешки и излизам извън контрол... Ако не можеш да се справиш с най-лошата ми страна, бъди сигурен, че не заслужаваш най-доброто от мен", е написала Есмер под един от фотосите, на който се вижда въпросния татус.

Футболистът също има татуировка, посветена на бившата си съпруга - на едното бедро. Не е ясно дали той вече я е заличил, пише Dnes.bg. 

Бракът между Благой Георгиев и Есмер Омерова продължи малко над две години. Двамата се събираха и разделяха няколко пъти, като краят на отношенията им дойде в началото на 2018 г. 

След развода Джизъса остави на изкусителката луксозен ресторант в центъра на Москва, Клиника за естетична хирургия, огромен апартамент и друго имущество, придобито по време на брака. В няколко интервюта той обясни, че не иска да се занимава повече с рускини. 

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари