IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 звезди, които заобичаха телата си след раждането

6 септември 2018 13 15

За тях стриите не са проблем

Пета Мургатройд, Instagram

Пета Мургатройд, Instagram

Звездите са богати, красиви и известни. Свикнали сме да ги виждаме в безупречен вид на кориците на списанията, но те също са недоспали и имат торбички под очите, просто го прикриват с повечко грим и Photoshop. Няколко известни личности от женски пол оставиха кариерата си на заден план, за да станат майки и разбраха, че това е тяхното призвание.

Много жени се чувстват ужасно по време на бременността, защото са качили много килограми и не им стават дрехите. В повечето случаи те бързат да влязат във форма след раждането и да си върнат самочувствието. Други пък не бързат да отслабват, а се наслаждават на всеки миг със своето дете. Такъв е случаят на Криси Тейгън, която не спира да споделя снимки и говори за бременността, раждането и майчинството.

Ето няколко известни майки, които се промениха коренно след появата на първото си дете и заобичаха своето „ново“ тяло:

Хилари Дъф


Източник: Instagram

Американската актриса и певица не можеше да си върне перфектното тяло дори 5 години след раждането на сина си. В момента тя е бременна с второто си дете, което ще бъде момиченце.

Русокосата красавица многократно е споделяла, че най-големият подарък за една майка е усмивката на детето ѝ. Тя е категорична, че жените, които са раждали, трябва да се гордеят с тялото си, независимо как изглежда то.

Наскоро Хилари публикува снимка в Instagram с наедрялото си коремче и сподели, че няма търпение скоро да гушне дъщеричката си.

Пета Мургатройд


Източник: Instagram

Популярната австралийска танцьорка показа тялото си 8 дни след раждането. На снимката тя все едно е в петия месец. 17 дни по-късно Пета отново качи фотоси в социалните мрежи, за да покаже, че все пак е отслабнала малко. Въпреки това коремчето ѝ е увиснало.

Мургатройд коментира пред медиите, че след като започне да танцува активно отново, тялото ѝ ще се извае от само себе си.

Джеси Джеймс Декер


Източник: Instagram

30-годишната кънтри певица роди третото си дете през април. Тя е на мнение, че всяка майка трябва да приеме, че тялото ѝ се променя по време и след бременността в името на бебето. Три седмици след раждането Джеси публикува снимки на коремчето си в Instagram, което изглежда сякаш изпълнителката просто е преяла. Тогава тя обясни, че отглеждането на детето е много по-важно, а фигурата ѝ ще почака.

Дафне Оз


Източник: Instagram

Американската писателка, журналистка и телевизионна водеща роди третата си рожба преди близо 8 месеца. Тя е много отдадена майка и винаги е споделяла в Instagram как приготвя здравословна закуска за семейството си.

В началото на август Дафне сподели видео с феновете си, за да покаже как изглежда тялото ѝ след раждането. Тя бе категорична, че по-пълничките жени не трябва да крият тялото си, а да се разхождат гордо с количките, защото са дали живот и покачването на килограмите е само част от изпитанията, които ги очакват.

Криси Тейгън


Източник: Instagram

Една от известните личности, чиито профили в социалните мрежи са пълни със снимки за децата и майчинството. Американският модел е качвала видео със стриите си по корема, фотоси как кърми на публично място или сменя памперси... Много от нейните публикации са насочени към отговорността на това да бъдеш родител.

Криси иска да даде пример на обикновените майки, които се срамуват от тялото си след раждането. За нея стриите и отпуснатата кожа по корема са „ново тяло“, което не бива да се крие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари