IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес пусна кадри от ромска махала в София

7 септември 2018 11 50

Певицата разказа за новия си проект

Instagram

Instagram

Как живеят ромите в София. Това научила Селена Гомес, която преди броени дни посети България във връзка с новия ѝ проект. Певицата е посетила домовете на няколко семейства и е разговаряла с тях за най-големите проблеми, които срещат в ежедневието си. Това става ясно от неин пост в Instagram.

„Публикувам някои мои снимки от работата ми с А21... Обичам ви, хора, до Луната и обратно“, написа изпълнителката, която бе в страната ни заедно с екипа на международната неправителствена организация А21. Под галерия от снимки, тя обясни колко се радва, че помага на хората и се усъвършенства като личност.

Селена качи и кратък клип. В него тя държи малко бебе и е заобиколена от роми, които напират да я поздравяват и ѝ показват общите им снимки на мобилните телефони.

Част от кадрите, които е уловила певицата, са на калните улици на ромско гето в столицата.

Организацията, към която бившето гадже на Джъстин Бийбър се присъедини, се занимава с работа на уязвими групи в обществото и хора, станали жертва на трафик. Освен в България, А21 има офиси в 12 страни по света.

Още снимки от посещението на Селена Гомес в София вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари