IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дара и Папи Ханс скъсали преди месец

12 септември 2018 06 40

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Константин Трендафилов, добил популярност като Папи Ханс, и Дара са се разделили преди месец. Без драми и излишен шум.

Писателят стана част от новия сезон на VIP Brother с надеждата да трупа още известност, очакваше се в къщата да влезе и неговата половинка. Връзката им обаче е в историята, като певицата сама разясни ситуацията с пост в Instagram.

„Здравейте, тъй като много от вас ми писаха, сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и Папи Ханс, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия). Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотношения и това няма да се промени. Няма драма – само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех“.

Двамата се събраха покрай участието си в кулинарно шоу, а мнозина видяха в това взаимна изгода за реклама на творческите им проекти. Каква е истината си знаят само двамата, но така или иначе са поели вече по различни пътища.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари