IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Нора Недкова

16 септември 2018 09 30

Плеймейтката се излага във VIP Brother

Кадри: Нова тв

Кадри: Нова тв

От новия сезон на VIP Brother не е изминала пълна седмица, но плеймейтката Нора Недкова вече се превърна в главно действащо лице. И си заслужи мястото в нашата рубрика „Бедствие на седмицата“.

Блондинката демонстрира пълно отсъствие на съобразителност и интелигентност. На първо място, защото въобще прекрачи прага на къщата в Нови хан.

Само преди няколко месеца тя се изложи тотално в кулинарно предаване и ако имаше само дори чувство за самосъхранение – щеше да откаже поканата.

Но явно девойката или е закъсала за пари, или има някакво странно мнение за популярността. И си мисли, че с неадекватното си поведение ще спечели. Явно не е разбрала, че лошата реклама в нито един момент не означава добра реклама.

Още с първите си изяви тя демонстрира каруцарски език, който не подхожда на нито една жена. Ясно е, че с Кулагин не се траят, но да споменаваш „оная си работа“ в национален ефир е белег на нулево възпитание. Определенията „скандал“ и „плеймейтка“ вървят ръка за ръка, но и в този случай се изисква интелигентност, а не простащина.

Единственото положително нещо свързано с участието ѝ в риалитито е фактът, че ще се обогати фолклора в социалните мрежи. Закани, че тя „реже и беси“ и поканата другите участници да разгледат „Първа точка от дневния... член“ вече станаха хит. Посмяхме се на неин гръб и при опита ѝ да смуче пасирана храна с... лъжица.

Малобройният ѝ речников запас, жаждата за привилегии и популярност вече ѝ изградиха един доста нелицеприятен образ. Който ще ѝ гарантира малък „живот“ в светските среди, но това ще покаже бъдещето. Засега само попада в категорията „Бедствие“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Таня ( преди 5 години )
Интересно, колко хора се дразнят на Нора че е ***, но подминават факта че бивш сутеньор, съден за трафик на хора е част от така наречените ВИП-ове. Явно най-голямото престъпление в БГ е да си глупав. Трафикът на хора не е голяма работа, важното е да си мълчиш и да не се излагаш. Трагедия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ананан ( преди 5 години )
И не само тя е така - всичките ни известни личности са един дол дренки. А онази - НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА, която не влезна, за нея ще кажа, че е също толкова проста като тази, само че има ПИ АР, който и казва да не влиза, че иначе всичката и тъпота ще лъсне. Поне знае да си мълчи като е проста.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар