IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сериозно е: Крис Прат запозна Катрин с роднините

17 септември 2018 09 00

Отношенията между двамата се развиват светкавично бързо

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Отношенията между Крис Прат и Катрин Шварценегер доста се задълбочават, след като двойката реши да направи запознанство и с роднините.

Връзката между двамата се развива доста бързо. Крис вече запозна новата си възлюбена със сина си от брака му с Анна Фарис, а Катрин представи избраника си на своята майка Мария Шрайвър, както и на братята си.

Дойде ред момичето да се срещне и с роднините на актьора, предаде Enews. Така актьорът запозна Катрин с брат си и неговата съпруга и според близки до звездите източници четиримата си изкарали доста приятно.

След развода си с Фарис, Прат започна да се среща с дъщерята на Арнолд Шварценегер и се оказа, че двамата доста си подхождат.

Връзката между двамата започна през юни тази година. Двамата бяха забелязани да се разхождат заедно, да посещават ресторанти или да са на пикник сред природата.

До този момент двамата така и не са коментирали официално отношенията си, а явно предпочитат просто да се наслаждават един на друг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари