IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първият секс на звездите. Къде, кога, с кого?

23 септември 2018 15 15

Вижте техните спомени за раздяла с девствеността

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Първият секс е нещо много лично и не само според психолозите – оставя отпечатък завинаги в съзнанието. Звездите не са изключение, а случките са забавни. На някои дори е трудно да се повярва. Повечето от тях пазят хубав спомен от раздялата с девствеността си, а на първите им партньори сигурно им е доста забавно, когато днес ги гледат на екрана, разказва сп. Story.

Анджелина Джоли – С помощта на мама

Анджи има късмета да има майка французойка. Маршлин Бертран била толкова разкрепостена, че предоставила на дъщеря си най-голямото и удобно легло в къщата, за да може да се чувства възможно най-комфортно, когато за пръв път си ляга с момче. Разбира се, преди да пристигне гаджето, тя услужливо се изнесла от къщи. Тогава Анджелина била 14-годишна, а приятелят ѝ – съученик от гимназията. Емоцията от събитието обаче не била достатъчна на днешната звезда. „Затова грабнах един нож и го порязах“ – разказва въодушевено тя. Като се има предвид, че като млада Анджелина имаше страст към ножовете и пази колекцията си от ценни експонати и до днес, изпълнението с острието не ни изненадва. Само остава неизяснено къде точно е порязала горкото момче...

Джони Деп – Фенка в багажника на пикап

Джони Деп опитал вкуса на секса едва 13-годишен. По онова време вече от година свирел с рок бандата The Flame, а колегите му се заели да го открехнат на цигарите, алкохола и мацките. Така, след едно участие, на паркинга зад залата от тъмното изневиделица изскочила негова фенка.

И до днес актьорът не знае дали е била изпратена от приятелчетата му, или сама е проследила тъмнокосия си идол, когато слязъл от сцената. Момичето нападнало малкия Джони с такава страст, че той изобщо не успял да реагира и да се отбранява. Най-близкото удобно място за разгорещената двойка се оказал багажникът на пикапа, който, за щастие, бил достатъчно голям и даже отворен в този сюблимен момент.

Парис Хилтън – Бягай, идва баба!

Ранди Спелинг е не особено известен актьор, син на режисьора Аарон Спелинг и брат на актрисата Тори Спелинг. Може би затова Ранди реши да се прочуе по друг начин – като се похвали публично, че именно той е бил първият мъж на Парис Хилтън. „Тя беше на 15, а аз на 17. Бяхме влюбени, невинни и стеснителни“ – разказа той. Случката с отнемането на девствеността на богатата наследница е доста забавна.

Ранди и Парис били гаджета от 2 месеца, но бабата на тогавашната тийнейджърка подушила, че гълъбчетата не са далеч от леглото. Затова следяла изкъсо всички хотели около мястото, където се намират в дадения момент. Един уикенд в Палм Спрингс Ранди хитро регистрирал стая на свое име и помъкнал Парис към спалнята, където станало каквото станало. Немного след това обаче се чуло силно думкане по вратата. Когато любовникът отворил, на прага се показала побеснялата баба, а през това време Парис, вече облечена, успяла да изскочи през прозореца и да тича с все сила през голф игрището с куфара си.

Лиса Кудроу – Никакъв секс преди брака!

Трудно е да се повярва, че подобно нещо може да се случи в наши дни, още повече на хубаво момиче като къдрокосата звезда от „Приятели“. Героинята на Лиса в култовия сериал – Фийби, е леко „куку“, но май на актрисата не ѝ е било трудно да се превъплъти в образа. Тя се заинатила и не правила секс чак до 32 години. „Бях решила, че девствеността ми е нещо много ценно, което си е само мое и не мога току-така да го дам.

Трябваше мъжът да го заслужи, защото това е чест за него и той трябваше да го оцени!“ – заявява тя. Всъщност това бил съветът на майката на Лиса, а тя видяла достойния единствено в лицето на съпруга си, рекламния бос Мишел Стерн, за когото е щастливо омъжена и до днес. Двамата имат един син. На всичкото отгоре звездата чакала две години до първата брачна нощ, за да се отдаде на Мишел като на вече законен съпруг. Може би не ѝ е било трудно, защото преди Мишел, Лиса е имала 5-годишна връзка с американски комедиант, сценарист и телевизионен водещ Конан О'Брайън... Но той как ли е издържал?

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари