IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гимнастичката Любомира Казанова каза „да“ на своя любим

25 септември 2018 08 20

Грацията мина под венчило с Александър Александров

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Любомира Казанова мина под венчило. Този уикенд грацията от предходния ансамбъл по художествена гимнастика каза „да“ на своя любим Александър Александров. Кумува ѝ нейната приятелка и бивша съотборничка Християна Тодорова.

„Толкова много любов имаше на тази разкошна сватба... Да са живи и здрави и дълги години да са толкова влюбени!“, написа Илиана Раева във Фейсбук. Тя качи снимки от сватбата и уточни, че шаферки на красавицата са били Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Снежана Дечева.

„Много красота, много звезди в очите, много щастие и усмивки имаше днес! И в най-важния ден от живота на Буба, пак бяха заедно, една до друга, обичащи се както винаги... Наистина много красота... във всичко... А двамата младоженци... просто прелест...“, коментира още Раева.

Сватбата на олимпийската медалистка от Игрите в Рио през 2016 година бе уважена още от Ина Ананиева, която бе нейна треньорка, гимнастичките Невяна Владинова и Катрин Тасева, представители на Българска федерация по художествена гимнастика и други лица от спортния елит на България.

Любомира и Александър са заедно от няколко години, като едно от нещата, които ги свързва, е любовта към спорта. Тя е гимнастичка, дъщеря на олимпийския медалист Милко Казанов. Той е гребец и се състезава за Азербайджан. Затова и в украсата на сватбата присъстваха елементите палки и гребла.

Още снимки от събитието вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари