IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит с екстремен скок за рождения ден

26 септември 2018 11 00

Актьорът чукна 50

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Екстремни преживявания за Уил Смит. Вчера той навърши 50 години и реши да отбележи своя празник по нестандартен начин – като скочи с бънджи от хеликоптер в националния парк „Гранд Каньон“.

Каналът на актьора в YouTube предаваше на живо въпросната каскада. Смит се хвърли с главата надолу, пред погледите на най-близките – съпругата му Джейда Пинкет Смит, дъщеря му Уилоу и синовете Трей и Джейдън.

„Никога не поглеждай надолу“, казва звездата от „Мъже в черно“ преди да скочи. Камерата е уловила уплашеното му изражение. След като се понася във въздуха, се чува: „О, Боже мой“.

„Няма нищо по-страшно от това. Чувствата ти преминават от абсолютен ужас до най-невероятния изблик на щастие в живота ти“, коментира след приземяването той и признава, че се е чувствал свободен като птица.

Уил Смит обича екстремните преживявания и няколкократно е скачал с бънджи на най-различни места и височини. Този път той бе предизвикан от екипа на неговата благотворителна организация и платформата Omaze, набираща средства за достъп до образование на деца, живеещи в кризисни райони по света.

Източник: Instagram

Вижте и видео от екстремното изживяване за актьора:

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари