IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс наруши кралските етикети на сватбата на Южени

15 октомври 2018 13 40

Жена му Айда също в разрез се появи в бял тоалет

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Роби Уилямс наруши всички кралски етикети, като не престана да дъвче яростно дъвка на сватбата на принцеса Южени.

Естествено това не остана незабелязано и 44-годишният Роби получи много критики онлайн, особено за факта, че е дъвчел дъвката си докато си е говорил с кралски особи в параклиса, точно преди старта на официалната церемония.

Освен това съпругата на британската попзвезда – американката Айда Фийлд, се появи в бял костюм, което също се счита за неприемливо според протокола, тъй като, по право, белият цвят е запазен за булката.

39-годишната Айда събуди неодобрението заради белезникавия си тоалет на Armani Privé. Очевидци твърдят, че сред другите над 800 гости на сватбата, не е имало жена с по-светло облекло.

Шестгодишната дъщеря на двойката – Теодора, пък беше една от малките шаферки на Южени, редом с принцеса Шарлът – дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Според запознати, Южени и Роби Уилямс са много близки приятели от доста години като редовно си гостуват един на друг.

Пищната сватба на дъщерята на принц Андрю и Сара Фергюсън с Джак Бруксбанк се проведе в петък, в параклиса „Свети Георги“, на територията на замъка Уиндзор.

Теодора е момиченцето на първа линия, което маха; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари