IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гала категорична: Стефан не ми е поставял ултиматум за деца

18 октомври 2018 06 50

Тя защити своята половинка

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Партньорът на Гала в живота – Стефан Николов, продължава участието си във VIP Brother, а мнозина го сочат дори за един от фаворитите за крайна победа. В къщата той демонстрира здрава психика и непукизъм, на моменти дори грубо отношение към останалите съквартиранти. Оказа се, че зад тази маска се крият и чувства.

Стефан определено се разстрои от коментарите на Мира Добрева, която заяви, че Гала е искала да дари Стефан с дете, но той ѝ е поставил ултиматум, че няма да е с нея, ако се стигне до брак и наследник. Николов категорично отхвърли думите на Мира, като според него тя искала да се направи на интересна и информирана.

Гала също защити своята половинка.

„Със Стефан сме заедно от 13 години. Такава простотия да ми каже, че не иска никакви деца и никакъв брак, никога не се е случвало. Аз не съм жена, която ще влезе във връзка, в която са ѝ поставени ултиматуми“, категорична е тв водещата.

Все пак Николов, който върти и бизнес с пчелен мед, призна, че не харесва деца и затова не иска отново да става баща. 41-годишният мъж възпитава дъщеря от бившата си съпруга и Гала не пропусна да похвали уменията му.

„Стефан е великолепен баща. Аз не познавам толкова добър баща като него. Ние имаме две деца – неговата дъщеря Никол и моята Мари. Той е щастлив, че децата ни са пораснали. Стефан не е от хората, които се умиляват от малки дечица,“ допълни тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари