IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Дъглас със звезда на Алеята на славата

7 ноември 2018 11 50

Актьорът събра близки и приятели в Холивуд

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Майкъл Дъглас получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Близки и приятели се събраха около него, за да споделят щастливия момент за американския актьор, който играе в киното близо 50 години.

Звездата на артиста е 2648-ата поред, поставена на знаковото за звездите място. Тя се намира близо до тази на неговия 101-годишен баща – Кърк Дъглас, който бе плътно до сина си на събитието, съобщават световните медии.

Майкъл Дъглас произнесе трогателна реч и изтъкна, че иска да сподели поредното си признание със своето семейство. „Моят татко е тук. След месец той ще стане на 102 години. Това, че си тук днес значи много за мен, татко. Благодаря ти за съветите, вдъхновението и ще кажа нещо много просто и от сърце: Толкова се гордея, че съм твой син“.

Актьорът благодари на своята колежка Джейн Фонда за съвместната им работа през годините и изтъкна, че за него тя не е само приятелка, а нещо като втора сестра. „Благодарен съм за подкрепата и търпението ти“, обясни той.

Разбира се, 74-годишният Дъглас отдели най-голямо внимание в своята реч на неговата съпруга. Той изтъкна колко важно място в живота му заема Катрин Зита Джоунс: „Между другото, другата седмица празнуваме нашата 18-годишнина, така че ти благодаря за най-добрите 18 години от живота ми, любима!“.

Източник: Reuters

Четете още:

Под ножа: И Майкъл Дъглас обвинен в сексуален тормоз

Катрин Зита-Джоунс изпрати сина си в колеж

Карис Зита Дъглас: В училище ме подиграват заради баща ми


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари