IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слух: Бременна ли е Мария Игнатова?

12 ноември 2018 11 40

Смяната й в „Господарите“ предизвика свежата клюка

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Димитър Рачков и Мария Игнатова чакат общ наследник. Тази клюка тръгна в родните шоусреди, като тя бе захранена от замяната на Мария със Зуека в „Господари на ефира“. Двамата дълго време бяха разделени, но преди няколко месеца отново завиха заедно и делят един покрив в къща отвъд околовръстното на София.

Двамата имат по едно дете от предишни връзки и само времето ще покаже дали очакват бебе.

Мария щяла да прекара поне година в почивка от екрана, като причината за решението си да се оттегли точно сега тя не желаела да разкрива. Половинката на Рачков все още няма видими сигнали по тялото, които да разкриват бременност, но като нищо може да е решила да изпадне в нелегалност, за да се скрие напълно от света, точно за да запази тайната възможно най-дълго, пише „България днес“.

Известен факт е, че двамата с комика не обичат да говорят изобщо за отношенията си. Дори за едногодишната си раздяла не благоволиха да съобщят, а за повторното им събиране се разбра от изтекли снимки от тяхната лятна почивка във вилата на Халваджиян в Тоскана.

Кейт Ъптън роди момиченце

Ашли сред кокошки, в сеното... с гореща фотосесия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари