IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карол Мидълтън чака Уилям и Кейт в Бъксбъри за Коледа

9 декември 2018 07 00

Майката на херцогинята с изненади за децата

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Уилям и Кейт най-вероятно ще пропуснат празненствата с кралското семейство в Сандрингам тази година. Причината е, че са получили покана от Карол Мидълтън, която иска да ѝ гостуват в Бъксбъри.

Майката на херцогинята живее в имение за близо 4,7 млн. паунда в Бъркшир, където, според британските медии, Уилям и Кейт ще изберат да прекарат Коледа. 63-годишната жена е подготвила много изненади за тримата си внука, една от които е естествена елха в двора ѝ, която децата могат да украсят сами.

Карол е започнала приготовленията веднага след Хелоуин, като тези дни е забелязана да купува специална опаковъчна хартия и панделки за подаръци.

Майката на Кейт, която отскоро е веган, е приготвила две менюта, едно от които е без месо, за да може да удовлетвори предпочитанията на кралската двойка и внуците ѝ, които трябва да се хранят по-пълноценно.

На самата Коледа Карол и съпругът й отиват на църква, после на разходка и се прибират вкъщи, за да отворят подаръците. За обяд ядат пушена сьомга и пият шампанско. „Наскоро станах веган, но не бих се разсърдила, ако отида в нечий дом и не се съобразят с това. Най-добре е менюто да е гъвкаво“, коментира Мидълтън пред „The Telegraph“.

Щастливата баба ще направи най-различни коледни сладкиши и палачинки за принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия Луи. За Уилям и Кейт пък ще има греяно вино.

Новината за това, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж няма да бъдат заедно с кралицата на всички празници, не изненада британските медии. От няколко седмици насам се носи слух, че отношенията между двамата братя са обтегнати и това е причината принц Хари и съпругата му Меган да искат да се отделят. Междувременно стана ясно, че майката на херцогинята на Съсекс ще празнува заедно с тях Коледа.

Какво говори новият семеен портрет на принц Чарлз?

Принц Хари – най-известен от семейството си сред британците

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари