IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Завинаги: Индийската приказка на Приянка и Ник

8 декември 2018 13 00

Появиха се на корицата на сп. People

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Точно като по филмите. Тя се появява в целия си блясък и всички гости ахват. Усмихвайки се, бавно пристъпва към младоженеца, а шафери носят дългия ѝ воал. Той стои насреща, точно до олтара и не може да й се нагледа, сълзи тръгват от очите му, няма търпение да я целуне. Това е един от най-запомнящите се моменти от сватбата на Приянка Чопра и Ник Джонас, които вече са семейство.

Индийската перла на киното и американският певец превърнаха бракосъчетанието си в истинска приказка, съчетавайки две съвсем различни култури в едно. Сватбата им в Индия предизвика голям интерес от медии от цял свят, почти колкото тази на принц Хари и Меган Маркъл.

Малко след като си казаха „да“, Приянка сподели няколко снимки в Instagram с текст „Завинаги“, на които са запечатани най-щастливите ѝ моменти с Ник. Нейните почитатели останаха с отворени усти след като звездата публикува и видео от християнската церемония, заснето с дрон. Именно то показва прелестната индийка, която пристъпва бавно към олтара, а 25-метровият ѝ шлейф се носи зад нея. Вместо баща ѝ, под ръка я придружава нейната майка Мадху, а Ник не може да си намери място от вълнение.

„Всяко момиче мечтае да бъде принцеса на своя сватбен ден. Но аз нямах план каква точно да бъда“, разказва Приянка пред сп. People, на чиято корица може да бъде видяна заедно с любимия си. По думите ѝ, да имаш две големи сватби със семейството и приятелите в Индия е същинско предизвикателство, което я накарало да се почувства наистина специална.

36-годишната красавица и с 10-години по-младият ѝ мъж наистина направиха две сватби – типична хиндуистка и християнска. По този начин двамата почетоха поравно традициите на двете култури.

 

 

Булката и младоженецът се бяха  доверили на Ralf Warren за направата на тоалетите на християнската церемония. Роклята на Приянка бе с ръчно бродирани флорални мотиви, с блестящи прозрачни ръкави и висока яка. По нея има 2 380 000 перлени пайети и мъниста с кристали „Сваровски“. Интересен факт е, че дизайнерите са вплели в дрехата осем различни думи и фрази – пълното име на певеца – Никола Джери Джонас и имената на родителите на Чопра – Махду и Ашок, както и „надежда“ и „любов“. От друга страна в смокинга на младоженеца има малко дантела от роклята – на ревера му, на която пише „my jaan“ или в превод „моят живот“. 

„За западната сватба бяхме разговаряли с куп невероятни дизайнери, но в крайна сметка, когато Ралф Лорън се сближи с нас, научих, че е проектирал само три сватбени рокли за 50 години и бях изумена. Две от тях за дъщеря му и племенницата“, споделя още г-жа Джонас, чийто букет бе от любимото ѝ цвете – тубероза. 

На втория ден от сватбата двамата изпълняват всички индийски ритуали. За нея Приянка бе избрала червено раджастанско сари, по което имаше хиляди пайети. То е изработено от индийския дизайнер Сабиасачи Мухерджи. Традиционната одежда на Ник също. „Емоциите бяха много силни, особено по време на западната сватба... Честно казано, не си представях, че всичко ще бъде толкова съвършено“, споделя от своя страна певецът. 

Във вторник Приянка и съпругът ѝ направиха специален прием в Ню Делхи, на който присъстваха близо 1 000 души, сред които индийският министър-председател Нарендра Моди, холивудски знаменитости и известни политици. 

Още снимки от сватбената приказка на семейство Джонас вижте в нашата галерия. 


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

rardspify ( преди 4 години )
i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rardspify ( преди 4 години )
rardspify ( преди 4 години )
rardspify ( преди 4 години )