IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм заличи една от татуировките си

12 декември 2018 12 10

Показа резултата на Британските модни награди

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Виктория Бекъм е заличила една от татуировките си. Това се вижда ясно от нейни снимки от Британските модни награди (British Fashion Awards).

Дизайнерката премина по червения килим на събитието заедно със съпруга си Дейвид и сина им Бруклин. Тя бе с дълга черна рокля с изрязан гръб, на който липсваше надписа „l'dodi li va'ani lo haroeh bashoshanim“, който означава „Аз съм на възлюбения си, и възлюбеният ми е мой“.

Виктория си направи въпросната татуировка по повод шестата годишнина от сватбата ѝ с бившия футболист. Цитатът, който е от Библията, започва от края на косата и продължава вертикално по тила.

Усилията на бившата спайска за заличаване на татуировката започнаха още през 2015 г. Според информация на британски медии, Виктория се е подлагала на серия от процедури с лазер, за да може надписът да избледнее.

Дизайнерката още не е споделила дали на мястото на стария татус ще си направи нов.

Съпругата на Дейвид Бекъм има няколко различни татуировки по тялото си, повечето от които са свързани с тяхната връзка и имат сантиментална стойност.

Източник: Facebook

Вълна от съпричастност за Дейвид Бекъм след „скандалната“ му целувка

Целувка между Дейвид Бекъм и дъщеря му разгневи интернет

Напук на слуховете: Виктория и Дейвид се забавляват в Австралия

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари