IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган разкри: В шестия месец е

15 януари 2019 12 30

Херцогинята не знае пола на бебето

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Меган Маркъл е в шестия месец. Информацията потвърди самата тя по време на официално посещение в Бъркънхед.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха с техни фенове. След като 9-годишно момиченце попитало съпругата на принц Хари дали ще има момче или момиче, тя решила да разкрие малко подробности около бременността си.

„Меган дойде до мен и ме попита на колко години съм и къде уча. Видях ясно коремчето ѝ и я попитах какъв ще бъде полът на бебето, а тя ми отговори: „Ние не знаем дали ще е момче или момиче, пазим това за изненада“, обясни 9-годишната Кити Дъдли пред сп. „People“.

Меган само е уточнила пред момиченцето, че очаква бебето да се роди през април.

От друга страна 92-годишната Дороти Паркър, дошла да се срещне с кралските особи, коментира, че Меган се е спряла, за да я поздрави и ѝ обяснила, че в момента се чувства в отлично здраве.

Както вече писахме, според кралския протокол, Хари и Меган нямат право да знаят пола на бебето. Той ще им бъде съобщен малко преди да започне самото раждане.

Междувременно продължават спекулациите, че отношенията между Меган и Кейт не са цветущи. Според британски медии, херцогинята на Съсекс не е уважила чаеното парти на етърва си.

Четете още:

Надпревара има: Тоалетите на Меган – рекордно по-скъпи от тези на Кейт

Британски медии: Меган е стресирана и нещастна

У дома, под хипноза... Стана ясно къде ще ражда Меган Маркъл

Предлагат на Меган милиони за още 2 минути в „Костюмари“

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари