IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременна ли е Майли Сайръс?

17 януари 2019 09 40

Тръгна слух, че чака момиче

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Само няколко седмици след като Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се ожениха на тайна церемония, тръгнаха слухове за това, че ще стават родители.

Няколко американски таблоида съобщиха, че младото семейство очаква първото си дете, но новината не бе потвърдена.

Според информация на Mirror, Майли и съпругът ѝ ще имат момиченце и обмислят да се преместят в Австралия, където да го отгледат.

Източник на австралийското списание ОК дори разкрива, че Лиъм се е обадил на роднините си по Скайп, за да им съобщи, че ще става татко.

Само за няколко часа новината за бременността на изпълнителката се разпространи из всички социални мрежи и стига и до самата нея.

„I’m not 'Egg-xpecting' but it’s 'Egg-celent“, написа Майли в Туитър, с което опроверга слуховете, че ще става майка. Самото изписване на фразата „Не очаквам бебе, но това е отлично“ е заигравка с Кайли Дженър, чийто рекорд за най-харесвана снимка в Instagram бе минат от снимка на обикновено яйце.

Певицата е публикувала нейна снимка до огромно великденско яйце и добавя, че все пак е щастлива, че толкова много хора се радват за измислената ѝ бременност.

Четете още:

Меден минимесец: Майли и Лиъм на ски

Най-сетне: Майли се омъжи за Лиъм

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари