IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наум Шопов-младши неузнаваем преди 10 години

18 януари 2019 07 00

Лекарят се включи в предизвикателството #tenyearschallenge

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Родните звезди не остават назад и се включиха активно в предизвикателството #tenyearschallenge и масово споделят свои снимки преди 10 години и сега.

Един от най-нашумелите млади актьори Наум Шопов-младши също сподели как се е променил, а при него наистина разликата е драстична.

Наум доби популярност в ролята на лекар в медицински сериал, но той може да се похвали, че вече е такъв и в реалния живот. И сбъдна своята мечта.

На старата фотография Шопов-младши е доста пълен, с расти и трудно някой би го разпознал. Но пък неговите приятели и почитатели го адмирират за голямата промяна.

„И понеже това предизвикателство не е само, за да покажем какви „убавци“ сме станали за 10 години, аз ще ви споделя само едно – човек сам прави избора, кой път да поеме. На каквато и възраст да сте сега, постарайте се да направите така, че след 10 години да бъдете горди със себе си!“, написа лекарят под снимката.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари