IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: Слуховете за развод не ме притесняват

21 януари 2019 12 30

Дизайнерката признава, че никога не готви

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Дейвид и Виктория Бекъм няма да се развеждат. Това потвърди бившата спайска пред седмичното списание на The Guardian и уточни, че не се притеснява от поредните слухове за раздяла, защото е свикнала.
„Това, което се говори, наистина ме отегчава. Но гледам да не се въвличам във всички тези спекулации и оставям това на PR екипа ми“, казва тя.

Дизайнерката обяснява, че е свикнала да чува какви ли не неща за семейството ѝ и ги приема съвсем нормално, защото тя е известна личност и животът ѝ се „следи под лупа от години“.

„Хората се интересуват от личния ни живот, което доста често е работило в моя полза, но понякога се получават подобни ситуации, които са ми много неприятни. Но няма да позволя слуховете да ми повлияят негативно. Човек трябва да се научи да упражнява строг контрол над тези неща, защото хората вярват на това, което четат и е наистина дразнещо“, казва още Виктория.

Бившата певица споделя, че като дизайнерка няма много свободно време и стои все по-малко у дома.

„Ангажиментите ми са наистина много и се прибирам късно вечер. Никога не готвя. Как си представяте да успявам да вместя и това в графика си? Готвех преди, когато още живеехме в Испания. Но Дейвид е страхотен в кухнята, наистина може да готви“, коментира още тя.

Четете още:

Модният бранд на Виктория Бекъм търпи загуби

Виктория Бекъм заличи една от татуировките си

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари