IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Само за мъже: Ръководство за оцеляване след среща

10 март 2019 16 15

Мъж определя жените по маникюра им

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Как един мъж може да оцелее след среща? Отговор на този въпрос се опитва да даде Маруан Алтейр. След серия от злополучни запознанства, 26-годишният мъж решава да опише опита си в книга, за да „спаси“ повече представители на силния пол, минали по неговия път.

„Нокти от пръв поглед“ се нарича ръководството на мачото с прякор Роки. Интересно е, че той определя характера на жените по техния маникюр. И има защо – едно от нещата, което може да отврати мъж на първа среща, са прекалено дълги или мръсни нокти.

„Най-важното нещо, брато, е цветът, цветът, цветът“. коментира Алтейр. Според него, когато мъж види конкретни цветове по ноктите, трябва директно да бяга от срещата, за да не си навлече неприятности.

Авторът на ръководството е категоричен, че дамите, носещи лакове с телесни нюанси, са безобидни. По думите му, те са съгласни на секс за една нощ и на сутринта не очакват нищо, а това устройва много мъже. Друго обаче е с ярките цветове.

„Стой настрани от жълто, най-важното – ако има куража да си направи жълти нокти, има и куража да ти отреже топките“, твърди Маруан.

Що се отнася до заострените и затъпени нокътни плочки, спецът по първи срещи смята, че трябва да се избягват жените, които имат от първия тип. За него този вид маникюр е „оръжие за масово поразяване“. Все пак, ако момичето, с което излизате, има дълги нокти под други форми, то е силно и здраво, но хигиената му е под въпрос. Сигурно много мъже се питат: „Как мие чиниите?“.

Ръководството на Маруан Алтейр става все по-популярно. То се базира на 20 приятели и 10 непознати, с които е разговарял той.

Съветите бързо станаха хит в Twitter, но го харесват предимно мъже. От друга страна жени изпращат гневни коментари на профила на мъжа в социалната мрежа. В тях те пишат, че никога няма да си намери приятелка или качват снимки на маникюра си.

Четете още:

Лично преживяване: Как съветите на един коуч съсипаха първата ми среща

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

desita ( преди 4 години )
Живеем в 21-ви век. Откакто преди 20 години се сдобих с миялна машина - ЧИНИИ НЕ МИЕ НИКОЙ в къщи, ноктите никак не пречат да извадиш измитите съдове. Ако тези "мъже" не са чували за съвременните придибивки...няма само дължината на ноктите ми да им е проблемна. От къде на къде, тези смятат, че жената трябва да мие чинии? Аз смятам, че това е задължение на мъжа, ако не иска да мие чинии и да домакинства - наема помощничка и плаща. Кой ги е научил тия мързеливци, че жената трябва от 9 до 18 да е на работа, за да има и достаъчен доход, да не му лежи финансово на ръцете, и в 19 ТОЙ БОжеството като се прибере и вечеря да го чака готова на масата. Алооооу, ако аз ще печеля пари за семейния бюджет наравно с тебе, ти ще домакинстваш наравно с мене! Иначе, аз ще си стоя в къщи за да те обгрижвам подобаващо, а ти ще ме издържаш. Тия мамини лигльовци преминаха всякакви граници. То е обяснимо защо вече 50% от мъжтете се изпедерастиха, от как се родят всичко живо ги обгрижва и за нищо не ги е еня, нищо не е "мъжка работа" или в повечето случаи жените си наемат майстори от безисходица. Ми да то само к... в г..... им трябва, та да усетят нещо от тоя живот...Боже, боже....тоя свят е за затриване и да започне от 0, белким по-добре се справят....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 5 години )
като премахнем чувството му за хумор, всичко друго е - търся си робиня, безплатна, е може би ще трябва да я храня - господине, робството е отменено навсякъде........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар