IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта на Меган и Хари – най-добрата сапунка в света

23 март 2019 09 00

Британци и американци чакат появата на бебето им

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Макар и да се отказа от актьорската професия, историята на Меган Маркън се оказа най-добрата сапунена опера в света. Животът й е следен зорко от американци и британци, които с трепет чакат най-сетне да се роди първото й бебе от брака й с британския принц Хари., предаде Ройтерс.

Животът й от разведена жена до херцогиня на Съсекс изненада света. Двадесет и девет милиона американци проследиха по телевизията сватбата й на 19 май.

Меган е родена в Калифорния, САЩ.Затова и толкова много нейни сънародници нямат търпение около появата на бебето. Въпросите са много - ще го представи ли на балкона.

"Възбудата около предстоящото събитие е сравнима с тази около ражданията на децата на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Катрин, както и около появата на бял свят на самите Уилям и Хари преди повече от 30 години“, казва Джей Ди Хейман, заместник главен редактор на сп. „People“.

Въпреки Американската война за независимост срещу политиката на Британската империя преди около 240 години, американците отдавна са обсебени от британските кралски особи, които редовно присъстват на първите страници на светските издания. Британският продуцент Ник Бълън, съосновател на лансираната миналото лято платена стрийминг услуга Тру Роял Ти Ви, отбелязва, че драматичните истории на колоритни фигури като крал Хенри Осми подхранват съвременното очарование на американците от кралското семейство.

„Историята на британското кралско семейство е най-добрата сапунена опера в света“, казва продуцентът. Въпреки че е базирана в Лондон, услугата има най-много абонати в САЩ. И докато светските издания всекидневно следят бременността на херцогинята на Съсекс Меган и гадаят кога ще се роди бебето, какъв ще бъде полът му и как ще се казва, Тру Роял Ти Ви планира документални програми и дискусионни шоута на теми като „Как кралската двойка ще отглежда първото си дете?“ „Ще помага ли Дория – майката на Меган, в отглеждането?“ „Ще чества ли детето празници в Калифорния?“ „Ще практикува ли бебешка йога?“ Хората искат детайлни отговори на подобни въпроси“, отбелязва Ник Бълън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари