IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Статия на британски вестник ядоса Кейт Мидълтън

26 март 2019 12 50

Херцогинята обмисля да заведе дело

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Статия на британския вестник „The Sun“ ядоса Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж твърди, че в публикацията има фалшиви слухове, които петнят репутацията ѝ.

В материала се посочва, че съпругата на принц Уилям не се разбира с маркизата на Шолмонделей и двете са в обтегнати отношения.

Кейт е категорична, че херцогът въобще не я е помирявал с Роуз Ханбъри, защото двете не са се карали. Тя ясно заявява, че написаното за това, че иска да се отдалечи от приятелката си, не отговаря на истината.

Херцогинята вече обмисля да заведе дело срещу изданието, в което е публикувана статията. От друга страна Роуз може да се включи. Двете са разговаряли за това как е най-удачно да постъпят.

„Добре известно е, че Кейт и Роуз не са толкова близки, както преди... Те са били неразделни, но това вече не е така. Уилям иска да играе миротворец, така че двете двойки да могат да останат приятелки, тъй като живеят толкова близо една до друга и споделят много общи приятели. Но е ясно, че Кейт не иска да вижда повече съседите си и иска Уилям да ги отстрани от приятелската им група, въпреки социалния им статус“, твърди източникът на „The Sun“.

От Daily Mail съобщиха, че информацията във въпросния вестник не е вярна, тъй като няма нито едно доказателство за конфликта.

Четете още:

Кейт в зелено: Спазва традициите вместо Меган

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари