IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман: Дъщерите ми нямат мобилни, Instagram...

26 април 2019 06 00

Актрисата на корицата на „Vanity Fair“

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Дъщерите ми нямат мобилни телефони“. Това заяви Никол Кидман и изтъкна, че би искала да държи децата си далеч от социалните мрежи. Актрисата ще се появи на корицата на майския брой на „Vanity Fair“.

„Те нямат телефони и не позволявам да имат Instagram. Опитвам се да им поставям някакви граници“, разкри известната майка.

По думите на Кидман, когато тя не придружава съпруга си Кийт Ърбън на неговите турнета, прекарва спокойно дните си заедно с дъщеричките си Фейт и Съндей в Нешвил.

Актрисата споделя още, че за 13 години брак с музиканта, двамата се познават до такава степен, че знаят какво иска другият от връзката. „Изключително просто е“, казва тя.

На въпрос дали покровителства по-големите си деца, тя отговаря, че те вече отдавна са самостоятелни. По думите ѝ, 26-годишната Бела вече е омъжена и има собствен бизнес с тениски, докато синът ѝ Конър, който е с две години по-малък, живее в Маями и композира музика.

„За мен е чест да бъда на корицата на „Vanity Fair“ за десети път“, написа Кидман в Instagram и сподели корицата на списанието със своите последователи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари