IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на Виктория Бекъм за детоксикация

20 май 2019 14 40

Дизайнерката си подари спа уикенд в Германия

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Какви са тайните на Виктория Бекъм за детоксикация и релаксация на тялото? Наскоро дизайнерката разкри пред феновете си в Instagram, че разчита на услугите на луксозен балнео център в Германия, където е прекарала една невероятна седмица. 

В профила си в социалната мрежа бившата спайска публикува снимка от своето спа приключение в Мюнхен. На нея тя лежи на масажен стол, увита с кърпа, очаквайки поредната процедура. 

Виктория използва възможността да благодари на приятелите ѝ, които са я насочили към мястото и се пошегува със съпруга си Дейвид, че той може само да ѝ завижда, че не е успял да дойде с нея. 

Звездата изтъкна, че по време на престоя си е пиела лунна вода и се е придържала към специален хранителен режим. 

В своята история в Instagram, Бекъм качи видео, снимано от хотелската стая. „Много по-приятно е отколкото очаквах... Банята е толкова хубава. Аз очаквах нещо като болнични условия, но съм изненадана приятно“, каза тя и изтъкна, че няма търпение да пробва от различните услуги. 

На следващия ден дизайнерката разкри, че планинският въздух ѝ действа много освежаващо и тя с удоволствие ще покара колело. Показа и с какво се храни – прясна риба и зеленолистни зеленчуци, приготвени на пара. По предписание на специалистите от центъра, Виктория е приемала и хранителни добавки за възстановяване на чревната флора. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари