IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Куба Гудинг Джуниър отрича да е опипвал жена в бар

25 юни 2019 09 50

Актьорът сам се предаде в полицията миналата седмица

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Само преди седмица Куба Гудинг Джуниър беше арестуван заради обвинения в сексуално посегателство. Жена се оплакала, че актьорът я е опипвал докато двамата са били в бар. Той отрича да е имало нещо подобно, но реши да се предаде в полицията, за да бъде разпитан. „Вярвам в системата“, заяви актьорът.

На 21 юни адвокатът на актьора подаде молба в съда, с която иска обвиненията да бъдат свалени поради липса на доказателства. Самият Куба Гудинг твърди, че има запис от нощта, в която се твърди, че е станал инцидентът.

На него, според актьора, се вижда как двамата с дамата просто си говорят и нищо повече не се е случило.

Снимка: Reuters

Засега името на жената, която предявява обвиненията, не е ясно. Тя все още не се е явила в съда, за да даде своите показания официално. Знае се, че тя се е обадила на полицията късно вечерта и е казала, че носителят на „Оскар“ изглежда доста пиян и се опитва да я опипа.

„Жертвата казала на полицията, че след като мъжът се опитал да я докосне, тя се дръпнала и двамата се скарали“, твърди източник пред BBC.

Снимка: Reuters

Това не е първо такова обвинение за Куба Гудинг Джуниър. През 2012-а, той беше обвинен от барманка, че я е бутнал. Тя твърди, че актьорът е минал през бар, където тя работи, но се ядосал на фенове, които искали да се снимат с него.

Жената го помолила да се успокои, след което, по нейни думи, той я блъснал. Обвиненията обаче скоро бяха свалени.

Снимка: Reuters

Следващото изслушване за обвиненията в опипване ще бъде на 26 юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари