IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс в златно: „Никога не ми е било лесно“

13 юли 2019 08 00

Тенисистката се снима за Harper’s Bazaar

Снимка:  Harper’s Bazaar

Снимка: Harper’s Bazaar

Серина Уилямс украси корицата на американското модно списание Harper’s Bazaar. За изданието професионалната тенисистка направи фотосесия и даде интервю.

На една от снимките Уилямс позира, обърнала се в профил пред обектива, в златен тоалет на Ralph Lauren, който плътно е прилепен по тялото и задните ѝ части.

Образът на тенисистката е допълнен от змийска гривна на Bvlgari, златни сандали Christian Louboutin и гривна на Серина Уилямс на крака. Автор на снимките е британският фотограф Алекси Любомирски, който снима годежа и сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Звездата разказва пред изданието за началото на кариерата си, когато печели за първи път на 17 години и осъзнава, че има нещо повече в нея. „Бях толкова уверена, че напуснах дома на баща си, за да се преместя при сестра ми и му казах, че може да запази моя трофей на US Open. Не се притеснявай, уверих го аз. Ще си взема още един за вкъщи. Това беше увереност. Аз продължих да печеля US Open не един или два, а шест пъти.“, спомня си Уилямс.

Серина си спомня трудни моменти, когато се е завръщала в дома си във Флорида и се е борила да заспи, след като са я измъчвали нерешени по време на кариерата ѝ въпроси.

„Въртях се изтощена от липса на сън. Не можех да изразя разочарованието си.“ В един момент тя просто спряла и си казала: „Преживяла съм толкова много, времето ще ми позволи да се излекувам, и скоро това ще бъде просто още един спомен, който ме прави силна жена, спортист и майка, която съм днес.“

Серина допълва, че още от времето, когато е била малко момиче чувства, че има нужда да изразява мнението си и да бъде чута. „Израснала съм като най-малката сред пет момичета и се научих, че трябва да се боря за всичко, което искам. Никога няма да спра да говоря срещу несправедливостта.“, отсече тя и си припомни трудни моменти, когато се е чувствала засрамена заради формата на тялото ѝ. Била е недобре платена, заради пола си, била е наказана за мач на финала, заради това, че е изразила мнението си.

„И това са само нещата, които се виждат от публиката. Накратко, никога не ми е било лесно“,  категорично обяснява  звездата.

Вижте Серина Уилямс в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

лола ( преди 4 години )