IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс иска да поднови брачните си клетви

22 юли 2019 05 30

Скоро ще празнува 10 г. от сватбата

Reuters

Reuters

Роби Уилямс иска да поднови брачните си клетви. Наскоро то е предложил на съпругата си да се явят отново пред олтара по случай 10 години от тяхната сватба. 

„Нашата сватба беше малка, затова сега ще ми трябва рокля. Не го бяхме планирали. Той (Роби) ме изненада на рождения ми ден с предложение и много се развълнувах. Нямах представа, че е мислил за това“, споделя Айда Фийлд. 

Съпругата на певеца обяснява, че се вълнува за събирането, на което ще поканят най-близките си. Тя вече е започнала да търси най-подходящата рокля и иска да има шаферки, които да облече в едни и същи тоалети. 

Семейство Уилям се появи на парти на известна телевизия, където коментира вълненията си по повод подновяването на клетвите. 

Айда и Роби са заедно от 2009 г. Двамата се женят в задния двор на певеца. Най-интересното е, че техните домашни любимци им стават свидетели. 

Роби Уилямс мислел да се самоубие с кокаин заради... духове

Сега, 10 години по-късно, Фийлд си мечтае за голямо сватбено тържество според традициите. 

Певецът и съпругата му се радват на три деца – две момичета – Теди на 10 и 10-месечната Колет, както и момче на 4, което се казва Чарлтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари