IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите модни грешки на мъжете

30 октомври 2014 14 00

Които жените ненавиждат

Снимка: rantlifestyle.com

Снимка: rantlifestyle.com

Ясно е, че жените се интересуват повече от външния си вид и от своето облекло, в сравнение с мъжете. Дамите са по-суетни, но това не означава, че мъжете имат извинение да изглеждат смешно или нелепо.

Факт е, че има мъже, които показват тотална липса на интерес към начина си на обличане и това обикновено дразни дамите около тях.

Вижте кои са най-големите модни грешки на представителите на силния пол, които могат да отблъснат и най-влюбената жена:

Чорапи, които не съответстват на обувките

Бели чорапи – черни обувки е класиката, която описва мъжа без никакъв вкус. Интересното е, че има мъже, които иначе се обличат добре (и са хетеросексуални), но продължават да допускат тази грешка и далеч след пубертета. Съветваме мъжете да избират чорапите си в близък до обувките си цвят.

Тениски с големи, цветни щампи

Всяка една жена би се притеснила, ако любимият ѝ мъж се появи на срещата им с тениска, на която има огромна щампа в крещящи цветове и декорации от брокат, пайети и/или мъниста!

Намачкани дрехи

Жените не обичат мърльовците, които не се сещат да си изгладят дрехите и ходят измачкани. Всеки уважаващ себе си мъж, дори и да живее сам, трябва да умее да борави с ютията или поне да е наясно къде се намира най-близкото химическо чистене.

Джапанки

Всички мъже, обути в джапанки не изглеждат много добре. Съветваме мъжете да носят джапанки само в банята и на плажа.

Потник под ризата

Тази популярна грешка продължава да е актуална и до днес. Мъжете трябва да разберат, че ако им е студено само по риза, могат да облекат под нея тънка фланелка с V-образно деколте, но не и потник!

Прекалено многото съответствия в облеклото

Има мъже, които гледат всичко в тяхното облекло да си съответства, което не е никак привлекателно! Например вратовръзката си пасва с чорапите им, ризата е в цвета на палтото им, а коланът, портфейлът и обувките им са на една марка. Всичко това е прекалено!

Прилепнали тениски

Мъжете, които се трудят здраво във фитнеса имат склонност да демонстрират резултатите с прилепнали тениски или с такива в по-малък размер. В действителност жените не харесват мъже, които се носят като Мистър Мускул.

Дънки без колан

Освен ако мъжът не е известен хип-хоп певец или рапър, той няма оправдание да ходи със смъкнати дънки, от които да се виждат боксерките му.

Чорапи с дупки

Това е популярна, но ужасна модна грешка, която бие по точки дори носенето на различни чорапи!

Мъж, който се облича твърде еднообразно

Има един вид мъже, които се обличат винаги еднакво. Те имат много дрехи, но всички те са в един и същ модел или в един и същи цвят. Това е супер скучно!

Ретро гардероб

Вярно е, че повечето мъже не са големи фенове на модата, но все пак един уважаващ себе си представител на силния пол, трябва да освежава своя гардероб всеки нов сезон. Не можете да носите едни и същи дрехи години наред, дори да са супер скъпи и да си ги обичате много! Купувайте си поне по една нова дреха на месец, за да сте горе-долу в крак с тенденциите.

Широки костюми

Мъжкият костюм е скучна делова дреха, която изглежда добре, само когато е в точния размер. Няма нищо по-грозно от мъж, който е облякъл огромен, торбест костюм, който очевидно е с поне два размера по-голям от неговия. Освен това тези костюми изглеждат евтини!

Чорапи със сандали

Чорапите със сандали са класическа модна грешка, която много мъже на средна възраст обичат да допускат. Вярно е, че комфортът е важен, но все пак и естетиката не е за подценяване!

Загащен до над пъпа мъж

Има един тип мъже, които умират да се загащват до над пъпа, което изглежда доста нелепо и смешно. Не го правете!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Денис Савов ( преди 9 години )
Това със прилепналите блузи изобщо не е вярно !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар