IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тони Гарн показва какво губи Леонардо ди Каприо

12 декември 2014 15 38

Сексапилният модел блести и без помощта на холивудския актьор

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Последното ексгадже на холивудския актьор Леонардо ди Каприо Тони Гарн, позира в секси фотосесия за новия брой на списание GQ.

Красавицата от германски произход показва невероятното си тяло по бельо, а съблазнителните кадри са дело на фотографа Душан Релжин.

Тони споделя пред изданието, че не обича да си почива и никога не се отдава просто на релакс. „Не мога просто да си почивам и да бездействам. Винаги правя нещо, дори в почивните си дни съм вечно ангажирана и пътувам някъде. За това не смея да си взема нито куче, нито стайно растение, защото изобщо не се задържам у дома.“

Бившата приятелка на звездата от хита „Вълкът от Уолстрийт“ признава все пак, че иска един ден да създаде голямо семейство с поне четири деца, но очевидно купонджията Лео няма да е бащата на децата ѝ.

22-годишната Тони скоро стана рекламно лице на новата кампания на марката за плажно облекло Agua de Coco (пролет-лято 2015), в която демонстрира, че може да бъде гореща прелъстителка.

За да видите снимките на Тони за GQ, както и тези от кампанията на Agua de Coco, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари