IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роузи Хънтингтън-Уайтли: Не харесвам селфитата

14 декември 2014 13 49

Гаджето на Джейсън Стейтъм позира за новия брой на австралийския Harper's Bazaar

Снимка: сп. Harper's Bazaar

Снимка: сп. Harper's Bazaar

Британският супермодел Роузи Хънтингтън-Уайтли позира грациозно и много съблазнително за новата корица на списание Harper's Bazaar, Австралия (януари/февруари 2015).

Любимата жена на британския екшън герой Джейсън Стейтъм носи минимално количество грим в тази фотосесия, дело на Саймън Ъптън.

Тъй като в Австралия в момента е лято, Роузи носи ефирни рокли и бански костюми на фона на морето и синьото небе в Сидни. Тя носи дрехи на Christian Dior, Stella McCartney, Alex Perry & Burberry и др.

В интервюто нежната красавица споделя, че намира селфитата за странни и че не ги одобрява, въпреки че самата тя обича да се снима и да прави снимки.

27-годишната Роузи може и да не е ангел на Victoria's Secret, може да не е в лигата на Жизел Бюндхен, Миранда Кер, Ирина Шейк и Кейт Ъптън, но покрай гаджето си – холивудска звезда и тя започна да преминава към актьорската професия и то започна с летящ старт. Скоро ще я гледаме в новия филм на Чарлийз Терон и Том Харди – „Лудият Макс: Път на яростта“.

Вижте снимките на Роузи за изданието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари