IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаете, ако любимата ви владее сарказма

24 юни 2015 08 01

10 съвета за мъже

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Някои мъже смятат саркастичните забележки за груби и твърде безцеремонни. По-чувствителните представители на силния пол трудно тълкуват черния хумор и обикновено го схващат погрешно – като вид укор или подигравка.

Дамите, които владеят сарказма, обикновено просто се шегуват и не искат да обидят никого, а просто да се посмеят.

Ето и 10 неща, които трябва да знаете, ако харесвате жена, която си пада по сарказма:

1. Сарказмът е нейният защитен механизъм.

Тези жени не са студени и безсърдечни, а точно обратното. Те просто не искат хората да знаят, че и те са уязвими и крехки. Затова те крият своята емоционалност зад саркастичните си забележки, които ги правят да изглеждат силни.

2. Тя не умее да приема комплименти добре.

Има жени, които реагират на комплиментите със саркастични коментари и то всеки път. Те не го правят нарочно, а просто им идва отвътре, защото са скромни по природа.

3. Тя оценява само комплименти, направени с чувство за хумор.

Ако искате да направите комплимент на такава жена, направете го като закачка, направете го по смешен начин и тя ще ви повярва.

4. Тя не е докачлива.

Тази жена обикновено носи на шеги и закачки, тъй като самата тя притежава чувство за хумор, макар и по-черен. Така че тя няма да ви се обиди, ако ѝ върнете саркастичната забележка по един остроумен начин. Тази жена със сигурност владее самоиронията.

5. Тя не е злобна, а просто е искрена.

Сарказмът не е подъл, както много хора смятат. Човек може да е саркастичен, без да цели да обиди или нарани някого. Просто той казва нещо, което смята наистина, но го казва по един малко по-грубичък начин.

6. Тя е остроумна.

Жените, които използват сарказма са умни. Наистина. Те са умели в разбирането на езика на тялото, интонацията на гласа, преценяват ситуацията и т. н.

7. Тя може да бъде саркастична в лош момент.

Факт е, че жените, които боравят със сарказъм, не са много тактични и понякога изпускат нещо в неподходящ момент и на неподходящо място. Правят го, когато са нервни или притеснени – просто устата им изстрелва някакви луди фрази, за които после те съжаляват. Такива жени обикновено се държат странно на първа среща с мъж.

8. Тя може да е саркастична с вас, но наистина да ви харесва.

Жените са много по-склонни да използват сарказъм с мъжете, по които си падат истински. Те се държат като 6-годишни момченца, които закачат и дразнят момичетата, които харесват.

9. Сарказмът ѝ помага да се справи с глупавите хора.

Киселите, саркастични забележки, често са начинът на някои жени да се справят или спасят от по-трудните хора, с които им се налага да общуват по една или друга причина. Те използват иронията като свое спасение от глупостта.

10. Рано или късно вие ще свикнете с този сарказъм.

Ако ви се случи да започнете връзка с жена, която владее сарказма, то рано или късно и вие ще го овладеете. В началото може да ви изглежда странно и да не го разбирате или използвате, но с течение на времето и вие ще станете фен на веселите, бързи и остроумни забележки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари