IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бързи модни съвети за мъже

7 юли 2015 05 50

Практични трикове с визията

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Модната индустрия представя за всеки сезон своите виждания както за женската мода, така и за мъжката.

В днешно време мъжете се интересуват точно толкова от актуалните тенденции, колкото и нежната половина на човечеството.

В крайна сметка, визията може да бъде индикация за вкус, естетически усет и вроден стил. Има някои основни правила, които остават неподвластни на креативността на дизайнерите по една единствена причина – утвърдени са във времето като работещи и универсални за всеки.

Направихме своеобразно обобщение на точно тези вечни съвети, които за секунди могат да променят цялостното излъчване на мъжете.

1. Точният размер е най-важен

Най-голямото подобрение, което можете да направите сами за себе си е да откриете точния размер, който носите. Нищо не стои така добре, както една дреха в подходящи за тялото кройки и сантиметри. Повечето мъже носят дрехи, които са много по-широки, отколкото трябва да бъдат. Уверете се, че тениските, ризите и панталоните „прегръщат“ тялото, без да бъдат твърде тесни.

2. Бъдете семпли

Златно правило за мъжете е да не носят повече от три цвята или три аксесоара. Това, разбира се, не важи за тези господа, които са част от някоя рок група – на вас ви е позволено. Разбира се, винаги можете да разчупите визията с добавен красив часовник или семпъл аксесоар, но нищо повече.

3. Обърнете внимание на допълнителните компоненти във визията

Някои пуловери са широки, а други са доста официални. Първото правило е, че горната част винаги трябва да отговаря стилово на долната. Спортното върви със спортно, а официалното – с официално.

4. Никога не пазарувайте сами

През по-голямата част от случаите е трудно да се доверите на продавач-консултантите, тъй като те основно работят на комисионна. Винаги взимайте приятел с вас, който да ви даде честно и искрено мнение.

5. Инвестирайте в хубави обувки

Истина е, че едно от нещата, които жените забелязват веднага са хубавите обувки. Особено впечатление ще направи ако са чисти и изглеждат добре. Ако искате да оставите усещане за стил и добра визия, най-добре инвестирайте в красив и качествен чифт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари