IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Градска жега с Хана Дейвис

4 септември 2015 14 47

Горещото гадже на бейзболната звезда Дерек Джетър позира за GQ

Снимка; GQ

Снимка; GQ

Хана Дейвис се превърна в обещаващ модел, след като стана последната звезда на корицата на престижното издание Sports Illustrated Swimsuit 2015.

С този свой ангажимент красавицата тръгна по стъпките на супер популярните модели Ирина Шейк, Криси Тейгън, Лили Олдридж, Нина Агдал и Кейт Ъптън.

24-годишната секси хубавица е по-известна в САЩ като гадже на пенсионираната бейзболна звезда Дерек Джетър, с когото има 2-годишна връзка.

Този месец Хана, която е родена на Американски Вирджински острови, които са в Карибско море, позира за гореща сесия в новия брой на списание GQ, Мексико. Ърбън кадрите са дело на Гавин Бонд.

Карибската красавица носи тропическа топлина, загатвайки предизвикателно своята ефектна фигура.

Всъщност снимките са направени в Ню Йорк, където Дейвис живее с Джетър. Специално за изданието блондинката споделя, че като жена е много по-плаха, а смелост ѝ идва само по време на фотосесии.

Тя казва: „Аз съм болезнено срамежлива и рядко знам какво да кажа. Все се чувствам неудобно и изпитвам тревожност, когато съм с много хора. Никой не знае, че когато съм на червения килим, се чувствам паникьосана през цялото време. Непрекъснато си мисля, че трябва да се измъкна от това ужасно място!“

Вижте снимките на прекрасната Хана в галерията ни!

Хана и Дерек; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари