IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свети Валентин 2016: Подарък според фазата на връзката

11 февруари 2016 14 00

С какво да зарадвате половинката?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Да откриете перфектния подарък за Свети Валентин за своята половинка може да бъде много стресиращо изживяване.

Лутането по различни магазини, дилемата между няколко варианта и изобилието от предложения са си жив кошмар за много хора.

Правилният или грешният подарък могат буквално да съсипят връзката ви или да я направят най-красивото нещо, което някога ви се е случвало.

Но не се плашете – има няколко правила за подходящите подаръци, съобразени с етапа на връзката, в който се намирате.

Представяме ви няколко варианта, които да направят празника ви запомнящо се преживяване и за двете страни.

1. Започнали сте да се срещате преди една седмица

Е, това е доста неудобно. Далеч сте още от сериозните подаръци, но не е добра идея и да игнорирате напълно празника. Малкият жест е най-добрият вариант за новите връзки. Искате вашият партньор да знае, че мислите за него/нея без да го уплашите.

Какво да направите?

Купете забавна картичка и я надпишете. Понякога осъзнаването, че дадена ситуация е малко неловка я прави по-малко такава. Ако ви се иска да сте по-щедри от картичка, можете да вземете ваучер за подарък, придружен от шоколад. Никога не можете да сбъркате с шоколад.

2. Срещате се от няколко месеца

Връзката ви все още е нова, но явно сериозно обмисляте дали това може да прерасне в истинска любов. Отношенията ви имат потенциал, но сте в ранна фаза.

Какво да направите?

Планирайте вечеря в хубав ресторант. Това ще бъде чудесна възможност да се облечете добре и да си изкарате хубаво. Господа, ако искате да впечатлите дамата на сърцето си, купете рози. Всички знаем, че червените рози са символ на любовта и романтиката, но може би е добре да се спрете на розови цветя за повода, тъй като връзката ви още се развива.

3. Влюбени сте

Срещате се от година или повече и определено сте влюбени. Говорите си за брак, деца и общото ви бъдеще заедно.

Какво да направите?

Ако се срещате повече от година и сте изразявали любовта си един към друг, официално сте в територията на бижутата. Няма жена, която да не се зарадва на красиво колие, гривна или обеци. А защо не и комплект? В случай, че половинката ви не си пада по бижутата, купете специален подарък, с който ще демонстрирате, че знаете какво ще ѝ хареса.

4. Сгодени сте

Напрегнато ви е, защото ви предстои сватба. Срещате се от много време и някак си сте изчерпали идеите си за подаръци. Бюджетът ви също е ограничен, тъй като пестите за голямото събитие.

Какво да направите?

Направете символичен подарък като албум със снимки и общи спомени. Вече сте в етап на отношенията, в които и двамата знаете, че държите много един на друг.

5. Женени сте

Независимо дали сватбата ви е била скоро или вече се радвате на семеен живот от 10 години, имате четири деца и едва намирате време да се целунете между натоварените графици, отпуснете се на Свети Валентин. Празникът на любовта е чудесен повод да си припомните защо точно прекарвате живота си един с друг.

Какво да направите?

Организирайте си романтична вечеря вкъщи. Заведете децата при баба им и се фокусирайте един върху друг. Това изживяване ще събуди страстите и ще е чудесно време да се отделите от стреса. Гледайте романтичен филм и не забравяйте червените рози!

6. Не сте във връзка

Изненада! Не ви се налага да мислите за никого, нито да се стресирате около организация. Купете си сами подарък. Кой каза, че да си необвързан на Свети Валентин е лошо нещо?

Какво да направите?

Излезте с необвързаните си приятели и отпразнувайте това, че сте страхотни и без човек до себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари