IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дичо: Ще предложа брак на Карина в приказна обстановка

2 март 2016 13 40

Заради детето ми е неприятно, че не сме женени, сподели певецът в ефира на Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Помъдрял ли е Дичо, след като стана баща, как му се отразява бащинството и научи ли се да сменя пеленки, разказа певецът пред Ирина Белчева в предаването „Десет“ по Bulgaria ON AIR и сподели 10 съвета на модерния татко.

Подкрепа за майката – Денят ми започва и свършва с дъщеря ми Ариел.

Домакински задачи – Готвя постоянно за нас двамата с Карина, но тя се грижи за храната на Ариел.

Грижи за детето – В началото се страхувах да я докосна, за да не ѝ направя нещо. Проверявах я постоянно. Първите месеци минаха под страхова невроза, но свикнах с времето. Сега обичаме да пеем заедно, китарата и пианото ѝ харесват много.

Хранене – Не успях да я направя вегетарианка, но пък я ограничихме до пернатите животни. Скоро няма да опита от кулинарните ми изкушения.

Патриархален модел – Не сме женени, но заради детето ми е неприятно, че не съм го направил. Ще предложа брак на Карина в приказна обстановка, когато най-малко очаква. В моето семейство баща ми доминираше. Татко ме научи на морал и да обичам истинските неща.

Модел за идеал за мъж – Не съм сигурен дали искам Ариел да доведе момче като мен вкъщи. Ако дъщеря ми е влюбена, не бих я спирал, нека се обичат. Ще я възпитам да спортува и да си гледа уроците повече.

БГ Татко – Социалните мрежи са начин комуникацията да е по-добра, но двама души трябва да минат през реалния контакт, да обменят енергия. Не може човек да се хареса на друг само по снимка. Случва се, но се надявам при моето момиче да е различно.

Дръжте се с децата си като с възрастни – Все още не се държа с нея като с голям човек. Но ще се опитам, когато стане на 3 години.

Музиката и децата – Ариел така или иначе е с мен, когато си правя музиката. Има много неща в моите песни, които ми напомнят за нея. Ще гледам да не пея за лошите неща, а за любовта. Опитвам се да давам добър пример за подражание, въпреки че ще си остана лошо момче докрай.

Работата и бащинството – Бъдещите татковци не трябва да се плашат, няма нищо страшно, просто са нужни любов и всеотдайност. Не парите са най-важното нещо. Когато се появи детето, идват и средствата, мобилизираш се, стимулираш се и винаги има достатъчно. Правете деца, а не война.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари