IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-те любими комплимента на мъжете

26 май 2016 15 00

Какво обичат да чуват силните на деня?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Човешкото съзнание поначало е несигурно. То има нужда от оценки и похвали, за да се чувства добре. А мъжете не получават достатъчно добри отзиви. Едно е да му кажеш „Мерси, мило, че ме закара до гарата“, съвсем друго е да го погалиш с перце по душичката.

Cosmopolitan е направил класация на комплиментите, които жените е хубаво да използват. Ако обичат половинката си.

1. Дрехите му

Понякога мъжете влагат повече старание в облеклото си от жените. Силните на деня обичат да бъдат забелязани и най-вече отбелязани. Една добра дума за новото му яке със сигурност би оправила деня му.

2. Това здраво мъжко тяло

Физиката е представителна част от облика на мъжкия пол. А когато вашето момче спортува активно и е оформил добре детайлите си, ще му бъде приятно да изкажете комплимент по въпроса. Нали все пак затова блъска в залата.

3. „Караш ме да се чувствам сигурна“

Това е от онези изказвания, които изненадват ухото. Казвайки това, ще го накарате да изпита истинско задоволство. Ще си се представи като вашия рицар, а вие ще бъдете неговата прекрасна лейди.

4. Ухаеш добре

Има ли нещо по-сексапилно от това до вас да мине приятно ухаещ мъж? Май не! Хармонизираната комбинация от феромони, автършейв, дезодорант и миризма на сапун си заслужават комплимента!

5. Колко готино!

Както всички хора, и мъжете обичат да знаят, че с нещо са интересни на другите около себе си (най-вече на жените). Техният най-голям страх е, че ще бъдат скучни и неприветливи в един разговор. Накарайте ги да се отпуснат, като им кажете колко е готино заниманието им.

6. Тема пенис

Мъжете често се оплакват от това, че не чуват достатъчно хубави думи за мъжкото си достойнство. Един положителен отзив би повлиял на сексуалния ви живот, защото ще повдигне самочувствието им.

7. Колко си умен!

Мъжът е едно голямо его, което има нужда да бъде галено често. След външността, наред е умът. Това качество е много важно за повечето мъже, те искат да знаят всичко, а хората около тях да са наясно с този факт.

8. Шофьорските умения

Въпреки че разбирането за жената шофьор, еквивалент на „инвалид-водач“, е пълна глупост, все пак можете да го почеткате за това колко хубаво паркира.

9. Ти си точен

Най-важното за един мъж, освен изброеното дотук, е точността. Нали се досещате, да каже нещо и да държи на него. Ако вашето момче спазва казаното, не се колебайте да го наречете истински мъж.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари