IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво никога да не се казва на една жена

31 май 2016 15 35

Зачеркнете въпроса „С колко мъже си спала?“

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Без значение какво се говори за жените, те не са толкова трудни за разбиране. През повечето време мъжете се правят, че са наясно с нуждите им, но уви, на това се връзват само приятелите им в кръчмата. Една жена преди всичко се нуждае от това да чува хубави думи – колко е красива, колко вкусно готви и така нататък. В една връзка се появява напрежение, когато мъжете сметнат, че трябва да кажат някоя простотия.

Това са най-грубите неща, с които един мъж може да отблъсне приятелката си:

1. Не изглеждаш добре

Знам, че си искал да го кажеш по възможно най-милия начин. Но дори тя да изглежда леко болнава или изморена, това не е начинът да ѝ го намекнеш. В нейната глава ще прозвучи като „Грозна съм“ или „Пак съм дебела“. Дръж се естествено, не започвай разговора с „Всичко наред ли е?“. Ако тя иска да сподели за проблема си, ще го направи първо с теб – нали си най-близкото ѝ човече. Единственото, което се иска от силния пол, е да бъде насреща и да отдаде нужната подкрепа, когато тя е поискана.

2. Не съм в настроение сега!

Никога недей да казваш това на една жена! Тя от своя страна може да си го повтаря колкото си иска и това не бива да ви притеснява, но ако ти го кажеш? Бягай, най-добре бягай! Защото ти си този, който винаги трябва да я иска, да я прегръща и обича. За нея това би прозвучало като „Вече не те искам“, сякаш вече не те привлича. Оттам насетне става още по-неприятно. Тя ще се чуди защо не си в настроение, дали не криеш нещо? Дали не си ѝ изневерил... Всичко това от една неуместна приказка.

3. С колко мъже си била?

Напълно нормално е да си любопитен – ясно е, че искаш да знаеш, във всичко това има логика. И въпреки това никога, ама по никакъв повод не задавай този въпрос! Най-малкото може да се окаже, че има твърде много неща, за които не е трябвало да знаеш. Защо ти е да се товариш с миналото ѝ, сега тя е с теб и сте щастливи. Онези спомени като нищо ще разклатят хубавите ви преживявания.

4. Ти си луда!

Това е напълно възможно. Тя може да е странна, да е вманиачена по някакви неща, но какво от това? Хора всякакви. Работата е там, че ако насериозно я наречеш луда, би могло тя да го приеме твърде навътре. Тогава ще видиш какво значи лудост! Остави я да си говори с лабрадора и да си пее, докато мие чинии. Това са признаци на щастие.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

KLASIKA ( преди 7 години )
Това са пълни глупости!!!Ами да не сме роботи ?!?Ако всички мъже са като мен,само след 6 месеца на всеки мъж ще му виснат на врата по 200 жени !Но мъжете са неуки комплексари???Трябва да са секси,да носят супер къси ***,розови и сигнално зелени тесни блузки с тесни панталони и жените ще изгубят почва от мъжката конкуренция в сексапилността и ще загинат!!И като им кажеш_"кой,аз да те черпя,аз да те ухажвам,аз да давам пари,абе ти добре ли си?!?...АКО ТРЯБВА НЯМА ДА СЕ РАЗВЪЖДАМЕ !!! "...е това им го кажете и всичко ще се обърне,но вие мъже сте комплесари които не харесвате телалата си и сте загубеняци....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар