IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

9 начина да накараш гаджето да те зареже

30 юни 2016 14 20

Гарантирана 100% успеваемост

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Човек и добре да живее си хваща гадже, което иска да разкара.

Проблемът идва от това, че голяма част от мъжете не събират смелост да застанат и да гледат сълзи и хлипане на нежната допреди малко половинка и предпочитат някой друг да свърши мръсната работа.

По възможност даже мръсната работа да се свърши сама.

И за да не се чудите отчаяно как да започнете разговора, по-добре се захванете с действията.

Представяме ви 9 абсолютно сигурни начина, с които ще скъсате нервите на жената до вас и тя ще се откаже от нещото, което смело нарича „връзка“.

1. Твоята майка също...

Хубаво е да я обидиш на майка, особено ако майката е там. Най-добре се заеми с тази задача по време на семейна вечеря, че и роднините да станат свидетели. Не е нужно да чакаш правилния момент – просто изтърси някоя обида към нея. Подходяща такава е, че е надебеляла или че е време за диета. Разчупи неловката тишина с подмятане към бащата на твоята възлюбена. Даваме ключови думи: „анален секс“, „дъщеря“, „наследяване“, „майка“. Сега ги сглобете в изречение.

2. Сподели, че мразиш деца и гордо обяви, че си си направил вазектомия

Ако кажеш, че си стерилен, рискуваш да ти върне в отговор, че няма никакъв проблем и най-важното нещо на света е, че се обичате безкрайно много. Нямаш опции за компромиси, затова вади тежката артилерия. Направо ѝ кажи, че си си направил вазектомия, защото мразиш децата и никога не искаш да имаш такива. Ако и това не помогне, изведи я на разходка в парка и демонстрирай непоносимостта си към малчуганите, като ритнеш някое хлапе или го разревеш ей така, за веселбата. Малко е садистично, но със сигурност ще и покаже що за “чудовище“ си всъщност и ще бъдеш свободен до броени дни. Все пак по време на операцията с детето в парка гледай да си далеч от родители и полиция.

3. Използвай номера с вибратора

В случай, че не искаш да стигаш до обиди и разплакване на деца, можеш да използваш номера с вибратора. Проблемът е, че трябва наистина много силно да искаш да се разделиш с приятелката си и да се жертваш. Буквално и преносно. Споменавай колко ти е интересно да разбереш какво е мъжка любов и си купи вибратор. Изненадай я, че това е твоята мечта от малък и винаги си искал да опиташ. След това спри да правиш секс с нея и постоянно казвай, че си много, ама много изморен. Постави го на видно място и в момента, в който тя поиска да се разгорещите, сподели, че искаш да си размените ролите и да използвате вибратора. Ще последва разговор.

4. Не се къпи повече

Лайфстайл на клошар ще я прогони от теб завинаги. Пак сигурен метод и отново срамен. Кажи ѝ: „Нали се познаваме вече добре. Нека бъдем естествени. Аз мразя да се къпя, нали ти нямаш нищо против“. Не забравяй да се бориш. Издръж стоически на смрадта и сърбежите... даваме ти гаранция, че на десетия ден пак ще си ерген.

5. Дръж се като съпруг

Така и така те е повела към брачното ложе, поне ѝ покажи що за живот я чака. Ще постигнеш голям успех, ако вечер похапваш свински ребърца в леглото например и си бършеш ръцете в чаршафите, уж тайно. Постоянно гледай мачове с бира и семки, ако не пушиш – пропуши, но отново в леглото. Започни да се оригваш и пърдиш колкото можеш по-често и по-гръмогласно. За да подсилиш ефекта заспивай по време на секс, като особено силно ще е да заспиш по време на свирка. След седмица две, максимум, отново ще си свободен човек.

6. Златен душ... ама от неприятните

Това е един от най-срамните методи и изисква много смелост. Трябва да ти стиска бая, за да го направиш. Но пък иначе откъм изпълнение е супер лесен. Пийни една две бири и си готов... Тогава се напикай. Да, правилно прочете – напикай се. Ако това не помогне, напикай се втори път пред нейни приятелки. Това вече ще я довърши. За да подсилиш този толкова невероятен и блажен момент, гледай доволно, гордо и ехидно! Покажи на тази жена какъв си герой!

7. Най-приятният метод

Вземи си дълга отпуска, но кажи на приятелката ти, че си напуснал. Причината? Открил си, че искаш да се насочиш към духовното. Режимът? Събуждай се късно следобед, постоянно се наливай с всякакъв вид алкохол, хвърляй дрехи навсякъде и задавай тъпи въпроси. Докажи, че си един истински търтей и заспивай винаги на дивана. И не мърдай оттам. До една седмица те е напуснала.

8. Лъжеизневяра

Измисли си, че си изневерявал. Имай предвид, че това е много по-сложно, отколкото действително да изневериш и ти трябват доказателства. Подхвърли си в джоба на дънките женско бельо и след това ги дай на любимата за пране. Остави следи от червило върху ризата и накарай приятелите ти да твърдят, че не са те виждали последната седмица. Приятелката ти ще иска обяснение с какво другата е по-добра от теб. Обезателно ще те разкара.

9. Кажи си истината

От истината по-хубаво няма. Наизусти следната реплика: „Изчерпахме се, изобщо не те харесвам вече, нямаме никакво бъдеще. Но знаеш, че много обичам да правя секс и предлагам, докато не си намерим нови партньори да се срещаме само и единствено за секс. Ама само аз ще се обаждам, когато ми се прави, че иначе нямам време.“ Ако жена ти не те зареже след тези 9 сигурни съвета, значи или имаш въображаемо гадже, или не си се постарал достатъчно. Сега се върни на 1 и започни поред отново.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
даденият модел на поведение на мъжа , според американската практическа психология , е точно роля "дете" : аз съм лош - ти си добър.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Истината в цялото това многословие е, че мъжете , когато ги е страх, са груби. И обратно: грубиянщината е форма за признаване на страха и опит за самозащита .И сред жените е често явление. И с много хора около себе си, човек може да бъде изключително самотен, когато е тръгнал с погрешния влак.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар