IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За да ви надушат жените: Яжте месо и салати

24 август 2016 11 20

Ако искате да сте по-привлекателни избягвайте въглехидратите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мъжете, които ядат големи количества плодове и зеленчуци, излъчват най-атрактивна за дамите миризма с флорални и сладки нотки, съобщи в. "Дейли мейл", позовавайки се на проучване на Технологическия университет в Компиен, Франция.

Добре миришат и почитателите на месото и яйцата.

Секрецията на потните жлези сама по себе си няма мирис, но когато се слее с кожна бактерия, започва да излъчва неприятна миризма. Учените от Университета в Компиен са разработили изкуствени антитела, които се свързват с химикалите в потта и предотвратяват отблъскващия им дъх.

Според изследване на университета "Маккуори" в Сидни, мирисът на мъжкото тяло подава сигнална информация за здравословното му състояние на жените.

Учените помолили 9 жени да подушат потта на 43-ма мъже. Дамите посочили потта с най-високо ниво на каротиноиди за най-благоприятно ухаеща - с плодов, сладък оттенък.Каротиноидите са натурални пигменти, които се съдържат в много плодове и зеленчуци.

Господата, които биха желали да бъдат по-привлекателни за противоположния пол, трябва да се въздържат от консумирането на въглехидрати и да заложат на месото и зеленчуците, съветват учените.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари