IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бръснати мъжки крака? Половината жени не си падат...

23 октомври 2016 06 00

Само 20% от нежния пол одобряват този козметичен ритуал

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Независимо дали го признават или не, дамите имат списък с качества и физически характеристики, които трябва да притежава потенциалният им партньор. Жените не биха имали нищо против възлюбеният им да е хубавец, забавен, умен.

Резултатите от ново проучване обаче показват, че близо половината от представителките на нежния пол не биха желали да се обвържат с мъж, който си бръсне краката, пише в. „Дейли стар“.

Участничките в анкетата е трябвало да отговорят на въпроса как гледат на представители на силния пол, които обезкосмяват краката си. Близо половината от анкетираните дами – 49,3 процента, са отговорили, че изпълняван от мъже, този ритуал им се струва странен, както и че представителите на силния пол не трябва да посягат на космите на краката си.

Други 28,5 процента от участничките в допитването са споделили, че не харесват мъже с бръснати крака, но оценяват старанието им да се поддържат в спретнат вид.

Само 22,2 процента от анкетираните дами са казали, че е „страхотно“ мъжете да си бръснат краката и че харесват представители на силния пол, които се обезкосмяват.

И ако мъжете все пак се чудят как да спечелят дамското внимание – отделно скорошно проучване показа, че когато избират сериозен партньор, жените ценят най-високо алтруизма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари