IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дауцен Крус: Секси помощничка на Дядо Коледа

14 декември 2016 12 00

Холандската красавица беше „съкратена“ като ангел на Victoria's Secret

Снимка: hunkemoller.com

Снимка: hunkemoller.com

Холандският топмодел Дауцен Крус се превъплъщава в секси помощничка на Дядо Коледа в новата си рекламна кампания за бельото на марката Hunkemoller.

Русата красавица позира в серия от пикантни снимки, демонстрирайки своята физика на супермодел. Дауцен от години е един от най-търсените модели на бельо и затова е учудващо, че Victoria's Secret не подновиха договора си с нея.

31-годишната блондинка се радва на международен успех в модната индустрия, но въпреки това я съкратиха като „ангел“ на VS през 2014-а и така и не я поканиха отново в дефилетата на Victoria's Secret, въпреки че нейните колежки Адриана Лима и Алесандра Амброзио са по-възрастни.

Крус, която има две деца от диджей Сънрей Джеймс, не изглежда особено притеснена от този факт, нито пък се оплаква от липса на ангажименти.


Припомняме само, че имаше смесени информации за причината Дауцен да прекрати договора си с Victoria's Secret.

Според някои слухове причината е в конфликт между нея и колежката ѝ Карли Клос. Според други – блондинката е поискала твърде голям хонорар, а според трети от марката за бельо просто не са били сигурни дали Крус ще възвърне перфектната си фигура след раждането на дъщеря си – Милена, която се появи на бял свят на 30 юли 2014-а в Амстердам.

Снимка: hunkemoller.com

Снимка: hunkemoller.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари