Ашли Греъм за втори път показва своите прословути извивки в миниатюрни бански в новия брой на каталога за бански костюми Sports Illustrated.

28-годишната красавица позира на плажа във Фиджи и из улиците на Сан Хуанн в Пуерто Рико по бански, за да подкрепи кампанията на изданието „Бански за всички – за всяко тяло, за всяка възраст, за всеки тип красота“.

Пищната хубавица позира за първи път за въпросното списание миналата година, ставайки първият модел с XXL размер и сесия в Sports Illustrated.

След като позира за престижния каталог, кариерата на Греъм разцъфна и тя се превърна в доста търсен модел по цял свят, въпреки че няма идеални пропорции.

Още по темата

Изображенията на Ашли са заснети от фотографа Юи Тсай, който редовно прави фотосесии за най-големите модни списания.

Самият фотограф споделя за Греъм, че тя е един от моделите, с които е работил, който се чувства най-уверен в тялото си и че според него тя е олицетворение на многообразието и промяна в модната индустрия.

Корица на тазгодишния каталог на Sports Illustrated е 24-годишната Кейт Ъптън. В изданието позират още тенис звездата Серина Уилямс, 63-годишният модел Кристи Бринкли и др.

Вижте снимките на Ашли в галерията ни!