IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените, с които никога не бива да излизате

13 април 2017 14 20

Ето от какво трябва да се пазите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки мъж желае да срещне идеалната жена, като това понятие, естествено, варира сред различните хора. И макар невинаги да можем да кажем какво точно прави една жена перфектна, много ясно можем да посочим онези жени, с които не е никак препоръчително да излизате.

Тази, която се изживява като майка

Безспорно майчиният инстинкт е вроден у всяка жена, но това не е нещо, което мъжете търсят в своята партньорка.

Тази жена се превръща в заместник на майката, казва какво да ядете, кои дрехи да облечете и дори кога да отидете до тоалетната. Винаги има проблем с неоправеното легло или неизгладените дънки, а това определено може да ви дойде в повече.

Задушаващата

Това е сред най-досадните и дразнещи черти. Тази жена иска да се превърне във ваш сиамски близнак. Тя се залепва, без да ви даде възможност да си поемете въздух и да останете сами със себе си. Ако не сте заедно, съобщенията от нея не спират през целия ден.

Любящата половинка е чудесно нещо, но е изключително досадно, когато тя се превърне в сянка.

Златотърсачката

Това е класическата съблазнителка, която може да каже всичко, но това, което истински я интересува, са парите. Тези жени винаги искат най-скъпите вещи, подаръци, пътешествия и всичко, което може да се купи с пари.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари